Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Davide Genser

Lett strikkegenser med rund hals og tverrgående strukturstrikk foran og på armene. Genseren er i en merino og bomullsblanding som er svært myk og behagelig. Normal passform. Vrangbord rundt halsen, nede og på armene. Mer

Velg farge
Blå: Navy Blazer Blå: Navy Blazer Grønn: Agave Green Grønn: Agave Green Grå: Peyote Grå: Peyote Rosa: Deep Claret Rosa: Deep Claret
799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Lett strikkegenser med rund hals og tverrgående strukturstrikk foran og på armene. Genseren er i en merino og bomullsblanding som er svært myk og behagelig. Normal passform. Vrangbord rundt halsen, nede og på armene.

  Materialer: 55% merinoull, 45% bomull
  Fargekode: I3D
  Artikkelnummer: 7236912

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Strekkes i fasong

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.