Gå til innhold

Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Ferdinand Genser

Lun gråmelert lammeullsgenser med mønster i friske farger. Genseren har rund hals, strikket vrangbord nederst, på erme og rundt halsen. Normal passform. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse M. Les mer

Velg farge
Grå: Grey Melange Grå: Grey Melange
1 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Lun gråmelert lammeullsgenser med mønster i friske farger. Genseren har rund hals, strikket vrangbord nederst, på erme og rundt halsen. Normal passform. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 80% ull, 20% polyamid
  Fargekode: IEB
  Artikkelnummer: 7235513

  Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes flatt.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1500,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.