Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Gard Blåstripete Genser

Stripete genser i blåtoner med rund hals i myk bomullskvalitet. Ribbestrikk i livet og nederst på ermer. Brodert logo på venstre bryst. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse M. Mer

Velg farge
Blå: Patriot Blue Blå: Patriot Blue
269,- før 899,-
Velg størrelse:
 • Stripete genser i blåtoner med rund hals i myk bomullskvalitet. Ribbestrikk i livet og nederst på ermer. Brodert logo på venstre bryst. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EGD
  Artikkelnummer: 7230775

  Skånsom maskinvask / Finvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.