Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT

Gerard Genser

Klassisk finstrikket genser i behagelig bomull med rund hals. Genseren har brodert ton i ton logo på brystet, fine detaljer inni nakken og ribkant nederst og på ermet. Modellen er 190 cm høy og bruker str M. Les mer

Velg farge
Blå: Riverside Blå: Riverside Grønn: Rosin Grønn: Rosin Rød: Chili Rød: Chili
239,- før 799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • 100% bomull
 • Klassisk finstrikket genser i behagelig bomull med rund hals. Genseren har brodert ton i ton logo på brystet, fine detaljer inni nakken og ribkant nederst og på ermet. Modellen er 190 cm høy og bruker str M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: K4D
  Artikkelnummer: 7243847

  Finvask maks 40º;WashNoBleach

  Vaskes på vrangen;Generalicon2

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.