Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Alain V-genser

Ensfarget genser med v-hals i myk og behagelig bomullskvalitet. Modellen har ribbestrikket hals, bunn, og nederst på ermene. Liten logo på venstre bryst. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain (Utsolgt) Rød: Aura Orange Rød: Aura Orange (Utsolgt) Rød: Merlot Rød: Merlot
1 299,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Tilgjengelig i butikk

 • Ensfarget genser med v-hals i myk og behagelig bomullskvalitet. Modellen har ribbestrikket hals, bunn, og nederst på ermene. Liten logo på venstre bryst.

  Materialer: 95% bomull og 5% ull-cashmere
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7228086

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.