Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Morgan Zip Jakke

Strikkegenser i varm ullkvalitet. Modellen har høy hals og lukkes med glidelås i front. Liten logoplankett i skinn på venstre hofte. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain (Utsolgt)
1 999,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Tilgjengelig i butikk

 • Strikkegenser i varm ullkvalitet. Modellen har høy hals og lukkes med glidelås i front. Liten logoplankett i skinn på venstre hofte.

  Materialer: 80% lammeull og 20% nylon
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7228386

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes liggende. Legg klærne, eventuelt på et håndkle, og la det tørke.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.