Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Matterhorn Hettegenser

Myk og behagelig hettegenser med glidelås og stikklommer i front. Genseren har ribbestrikket bunn og mansjetter. Logo på bryst. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Rød: Rhubarb Rød: Rhubarb (Utsolgt) Grønn: Rosin Grønn: Rosin (Utsolgt) Brun: Golden Spice Brun: Golden Spice (Utsolgt)
999,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Myk og behagelig hettegenser med glidelås og stikklommer i front. Genseren har ribbestrikket bunn og mansjetter. Logo på bryst. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 45% polyester og 55% bomull
  Fargekode: GOY
  Artikkelnummer: 7229775

  Skånsom maskinvask / Finvask maks 40º

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.