Gå til innhold

Raphael Ullgenser

Fargerik strikkegenser i myk ullblanding. Modellen har ribbestrikket rund hals, mansjetter og bunn. Logo på venstre hofte. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse M. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Grå: Charcoal Gray Grå: Charcoal Gray
1 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fargerik strikkegenser i myk ullblanding. Modellen har ribbestrikket rund hals, mansjetter og bunn. Logo på venstre hofte. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 80% lammeull og 20%nylon
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7229638

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.