Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Terraz V-genser

Lekker og myk jaquardvevet genser med lange ermer. Modellen har ribbestrikk i hals, nederst på ermer og nederst på genseren. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Blå: True Navy Blå: True Navy (Utsolgt) Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow (Utsolgt)
1 299,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Tilgjengelig i butikk

 • Lekker og myk jaquardvevet genser med lange ermer. Modellen har ribbestrikk i hals, nederst på ermer og nederst på genseren. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 80% lammeull og 20% nylon
  Fargekode: O79
  Artikkelnummer: 7229634

  Skånsom maskinvask / Finvask maks 40º

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.