Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Luie Collegegenser

Behagelig collegenser med detaljerte sømmer. Ribbestrikk i livet og nederst på ermer. Genseren har trykk på brystet og brodert logo på venstre erme. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse M. Mer

Velg farge
Blå: Peacoat Blå: Peacoat (Utsolgt)
899,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Tilgjengelig i butikk

 • Behagelig collegenser med detaljerte sømmer. Ribbestrikk i livet og nederst på ermer. Genseren har trykk på brystet og brodert logo på venstre erme. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 86% bomull og 14% polyester
  Fargekode: ENB
  Artikkelnummer: 7231248

  Skånsom maskinvask / Finvask maks 40º

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.