Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Mountain Collegegenser

Collegegenser i bomull med lett struktur og rund hals med søm-detalj i front. Genseren har raglanarm, kontrast-stoff inne i nakke og et lite emblem på brystet. Normal passform. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Grå: Light Grey Melange Grå: Light Grey Melange
699,-
Velg størrelse:
 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Collegegenser i bomull med lett struktur og rund hals med søm-detalj i front. Genseren har raglanarm, kontrast-stoff inne i nakke og et lite emblem på brystet. Normal passform. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7235217

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved normal temperatur.

  Tørkes hengende. ​​​​​Bruk et tørkestativ eller lignende

  Ikke stryk på emblem.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.