Gå til innhold

Levering på døren! Akkurat nå! Shop online 1000,- og få FRI FRAKT!

Trento Cardigan

Lekker cardigan i behagelig ull og bomulls blanding. Strikkejakken har har ribbestrikket krage, mansjetter og i kanten nederst. Metallglidelås i front og normal passform. Les mer

Velg farge
Blå: Salute Blå: Salute
1 199,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Lekker cardigan i behagelig ull og bomulls blanding. Strikkejakken har har ribbestrikket krage, mansjetter og i kanten nederst. Metallglidelås i front og normal passform.

  Materialer: 55% Merino Ull, 45% Bomull
  Fargekode: EMW
  Artikkelnummer: 7244428

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Strekkes i fasong

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.