Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt når du handler over 600,-

West jakke

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy
599,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Klassisk jersey cardigan med metall glidelås i front. Jakken har en kontrastøm på skulderen og en liten tab i siden. Halvhøy krage, vertikale stikklommer i siden. Jakken er i en behagelig bomullsblanding som er lett børstet på innsiden. Les mer

Mer info

Mer info

Klassisk jersey cardigan med metall glidelås i front. Jakken har en kontrastøm på skulderen og en liten tab i siden. Halvhøy krage, vertikale stikklommer i siden. Jakken er i en behagelig bomullsblanding som er lett børstet på innsiden.

Materialer: 80% bomull 20% polyester
Fargekode: EMU
Artikkelnummer: 7248854

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler