Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 30 dagers returrett

Albin Quilt Jakke

Klassisk lett vattert jakke med halvhøy krage, ton i ton detaljer og lekkert innvendig fôr. Den anvendelige jakken har glidelåslukning og knapper i front, mansjett med splitt og knapp, mulighet for justering i bak i midjen, to innstikklommer i front med trykknapp og to praktiske innvendige lommer. Avrundet avslutning nede, tricolore opphengshempe i nakken og emaljert logobadge på overarm. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
1 699,-
Velg størrelse:
 • Klassisk lett vattert jakke med halvhøy krage, ton i ton detaljer og lekkert innvendig fôr. Den anvendelige jakken har glidelåslukning og knapper i front, mansjett med splitt og knapp, mulighet for justering i bak i midjen, to innstikklommer i front med trykknapp og to praktiske innvendige lommer. Avrundet avslutning nede, tricolore opphengshempe i nakken og emaljert logobadge på overarm.

  Materialer: 100% polyester yttermateriale
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7241886

  Skånsom maskinvask / Finvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Må ikke bløtlegges

  Må ikke vris


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.