Gå til innhold
SALGSFINALE - en mengde varer nå 70%
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Canavaro Ullfrakk

Sofistikert helforet blåmelert frakk i børstet ullblanding. Frakken har ståkrage med knappelukning, fire ytterlommer hvorav to med glidelås og to med klaff. Lukkes i front med glidelås og knapper. Frakken har splitt bak, og innerlommer med glidelås. Smal passform. Modellen er 188 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Blå: Salute Blå: Salute
2 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Sofistikert helforet blåmelert frakk i børstet ullblanding. Frakken har ståkrage med knappelukning, fire ytterlommer hvorav to med glidelås og to med klaff. Lukkes i front med glidelås og knapper. Frakken har splitt bak, og innerlommer med glidelås. Smal passform. Modellen er 188 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 50% ull, 40% polyester og 10% viskose
  Fargekode: EMW
  Artikkelnummer: 7234450

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.