Gå til innhold

Canton Jakke

Tykk vattert boblejakke med ytterstoff i matt finsih. Jakken har høy krage med hette og gode front lommer med mykt fôr og glidelås. Tre innerlommer. Jakken har innvendige mansjetter på armene. Normal passform. Mer

Velg farge
Blå: Navy Blazer Blå: Navy Blazer Rød: Mango Rød: Mango
1 699,-
Velg størrelse:
 • Tykk vattert boblejakke med ytterstoff i matt finsih. Jakken har høy krage med hette og gode front lommer med mykt fôr og glidelås. Tre innerlommer. Jakken har innvendige mansjetter på armene. Normal passform.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: K3J
  Artikkelnummer: 7238968

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.