Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Canton Jakke

Tykk vattert boblejakke med ytterstoff i matt finish. Jakken har høy krage med hette og gode front lommer med mykt fôr og glidelås. Tre innerlommer. Jakken har stretch i nederkant på ermene. Normal passform. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Blå: Navy Peony Blå: Navy Peony Blå: Navy Blazer Blå: Navy Blazer
1 699,-
Velg størrelse:
 • Tykk vattert boblejakke med ytterstoff i matt finish. Jakken har høy krage med hette og gode front lommer med mykt fôr og glidelås. Tre innerlommer. Jakken har stretch i nederkant på ermene. Normal passform. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% Polyester
  Fargekode: EM1
  Artikkelnummer: 7235424

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.