Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Akkurat nå: gratis hjemlevering på alle ordre

Cesenia Frakk

Velg farge
Blå: Salute Blå: Salute
1 299,- før 1 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Anvendelig frakk i lett vannavstøtende kvalitet med matchende fôr, splitt med knapper bak, og integrert hette i kragen. Frakken lukkes i front med glidelås og trykknapper med logo, og har fòrede stikklommer i front og en brystlomme med glidelås. To innerlommer med glidelås og innvendig myk elastikk i ermet. Normal passform, og lengde til under sete. Les mer

 • Anvendelig frakk i lett vannavstøtende kvalitet med matchende fôr, splitt med knapper bak, og integrert hette i kragen. Frakken lukkes i front med glidelås og trykknapper med logo, og har fòrede stikklommer i front og en brystlomme med glidelås. To innerlommer med glidelås og innvendig myk elastikk i ermet. Normal passform, og lengde til under sete.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: EMW
  Artikkelnummer: 7245725

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.