Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Como Frakk

Anvendelig frakk i behagelig ytterstoff med lett vattering og lukning med knapper, og glidelås. Splitt bak. Frakken har ståkrage med integrert hette og doble frontlommer med klaff og glidelås, samt vertikal glidelåslomme på brystet. Diskret logo på venstre arm. Modellen er 188 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
1 999,-
Velg størrelse:
 • Anvendelig frakk i behagelig ytterstoff med lett vattering og lukning med knapper, og glidelås. Splitt bak. Frakken har ståkrage med integrert hette og doble frontlommer med klaff og glidelås, samt vertikal glidelåslomme på brystet. Diskret logo på venstre arm. Modellen er 188 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 90% polyester, 10% nylon
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7234260

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.