Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT

Cresent Dunjakke

Lun og varm mellomtykk dunjakke med avtagbar hette med elastisk regulering. Jakken har elastikk nede på ermene, elastisk regulering i kanten nederst, to innerlommer med trykknapp og to ytterlommer med glidelås. Lukkes med kontrasfarget glidelås i front. Normal passform. Logobagde på venstre erm. Les mer

Velg farge
Rød: Mango Rød: Mango Svart: Black Svart: Black
599,- før 1 999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Lun og varm mellomtykk dunjakke med avtagbar hette med elastisk regulering. Jakken har elastikk nede på ermene, elastisk regulering i kanten nederst, to innerlommer med trykknapp og to ytterlommer med glidelås. Lukkes med kontrasfarget glidelås i front. Normal passform. Logobagde på venstre erm.

  Materialer: 100% Nylon
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7244408

  Finvask maks 40º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Må ikke bløtlegges

  Må ikke vris

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Ikke bruk tøymykner.

  Tørketromles på lav temperatur i minimum 3-4 timer med 3-4 tennisballer. Rist plagget underveis for å jevne ut fyllet.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.