Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT

Durham Jakke

Lett vattert fritidsjakke i lett og mykt yttermateriale med kontrastfarget fôr og 2 innerlommer hvorav en med glidelås og en med knapp. Jakken har krage med rib på innsiden og elastisk ribkant i på ermet, og på kanten nederst. Liten lomme med badge på venstre erm, og gode glidelåslommer. Lukkes med metallglidelås. Utvendig nakkehempe og lufting under armen. Normal passform. Les mer

Velg farge
Blå: Insignia Blue Blå: Insignia Blue Blå: Navy Blå: Navy
1 699,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Lett vattert fritidsjakke i lett og mykt yttermateriale med kontrastfarget fôr og 2 innerlommer hvorav en med glidelås og en med knapp. Jakken har krage med rib på innsiden og elastisk ribkant i på ermet, og på kanten nederst. Liten lomme med badge på venstre erm, og gode glidelåslommer. Lukkes med metallglidelås. Utvendig nakkehempe og lufting under armen. Normal passform.

  Materialer: 100% Nylon
  Fargekode: EGV
  Artikkelnummer: 7246341

  Finvask maks 40º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Ikke bruk tøymykner.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.