Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Gilman Dunjakke

Velg farge
Blå: Insignia Blue Blå: Insignia Blue Grønn: Grape Leaf Grønn: Grape Leaf Rød: Mango Rød: Mango
1 079,- før 1 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Lett og behagelig dunjakke fylt med 90% dun og 10% fjær. Jakken har kontrastfarget fôr, vertikale tuneller i sidene, glidelåslommer i front og vertikal brystlomme. Elastikk nederst på jakken og på ermene. Normal passform. Les mer

 • Lett og behagelig dunjakke fylt med 90% dun og 10% fjær. Jakken har kontrastfarget fôr, vertikale tuneller i sidene, glidelåslommer i front og vertikal brystlomme. Elastikk nederst på jakken og på ermene. Normal passform.

  Materialer: 100% Polyamid
  Fargekode: GOZ
  Artikkelnummer: 7246175

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Må ikke bløtlegges

  Må ikke vris

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Ikke bruk tøymykner.

  Lukk glidelås før vask. Tørketromles på lav temperatur i minimum 4 timer med 3-4 tennisballer, rist plagget underveis for å jevne ut fyllet

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.