Gå til innhold

Gilman Lettvektsjakke

Lett og behagelig dunjakke fylt med 90% dun og 10% fjær. Vertikale tuneller i sidene, og mørkere fargetone på skulderparti. Jakken har kontrastfarget fôr, glidelåslommer i front og vertikal brystlomme. Elastikk nederst på jakken og på ermene. Normal passform. Les mer

Velg farge
Blå: Insignia Blue Blå: Insignia Blue Blå: EOX Blå: EOX Rød: Mango Rød: Mango Grønn: Beetle Grønn: Beetle
999,- før 1 499,-
Velg størrelse:
 • Lett og behagelig dunjakke fylt med 90% dun og 10% fjær. Vertikale tuneller i sidene, og mørkere fargetone på skulderparti. Jakken har kontrastfarget fôr, glidelåslommer i front og vertikal brystlomme. Elastikk nederst på jakken og på ermene. Normal passform.

  Materialer: 100% polyamid yttermateriale, fôr 90% Dun 10% Fjær
  Fargekode: EOX
  Artikkelnummer: 7241680

  Skånsom maskinvask / Finvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.