Gå til innhold

Levering på døren! Akkurat nå! Shop online 1000,- og få FRI FRAKT!

Gilman Lettvektsjakke

Lett og behagelig dunjakke fylt med 90% dun og 10% fjær. Vertikale tuneller i sidene, og mørkere fargetone på skulderparti. Jakken har kontrastfarget fôr, glidelåslommer i front og vertikal brystlomme. Elastikk nederst på jakken og på ermene. Normal passform. Les mer

Velg farge
Blå: Insignia Blue Blå: Insignia Blue Blå: EOX Blå: EOX Rød: Mango Rød: Mango Grønn: Beetle Grønn: Beetle
1 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Lett og behagelig dunjakke fylt med 90% dun og 10% fjær. Vertikale tuneller i sidene, og mørkere fargetone på skulderparti. Jakken har kontrastfarget fôr, glidelåslommer i front og vertikal brystlomme. Elastikk nederst på jakken og på ermene. Normal passform.

  Materialer: 100% polyamid yttermateriale, fôr 90% Dun 10% Fjær
  Fargekode: EGV
  Artikkelnummer: 7241680

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.