Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Idros Dunjakke

Komfortabel varm og lett dunjakke i 90/10 dun og fjær. Jakken har hette med snøring og tapede glidelåser både i front og på fleeceforede ytterlommer. To innerlommer med glidelås. Diskret logo venstre erm. Jakken er 76 cm lang i størrelse L. Mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
2 999,-
Velg størrelse:
 • Komfortabel varm og lett dunjakke i 90/10 dun og fjær. Jakken har hette med snøring og tapede glidelåser både i front og på fleeceforede ytterlommer. To innerlommer med glidelås. Diskret logo venstre erm. Jakken er 76 cm lang i størrelse L.

  Materialer: 8Spandexe, 92Nylon
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7234565

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  92% nylon, 8% spandex

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.