Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Nathan Jakke

Sporty vanntett allværsjakke med tapede sømmer og hette. Jakken puster godt og er vindtett. Tre ytterlommer og en innerlomme med glidelås. Ermene kan justeres rundt håndledd med borrelås. Vannsøyle 10000 mm, pusteevne 10000 MVP. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain (Utsolgt)
2 699,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Tilgjengelig i butikk

 • Sporty vanntett allværsjakke med tapede sømmer og hette. Jakken puster godt og er vindtett. Tre ytterlommer og en innerlomme med glidelås. Ermene kan justeres rundt håndledd med borrelås. Vannsøyle 10000 mm, pusteevne 10000 MVP. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% Nylon
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7228370

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.