Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 30 dagers returrett

Leo Dunvest

Sporty lettvekts dunvest til helårsbruk enten alene eller som ekstra isolasjon under annen jakke. Vesten har smale skrå paneler, glidelåslukning, halvhøy krage, skjulte innstikklommer med glidelås i front, friskt fôr og en innerlomme. Vevet logobadge på brystet og tricolore opphengshempe i nakken. Lightweight vesten er fylt med 90/10 andedun og har en dunspenst på 650 cuin. Dette gjør den til et meget lett isolasjonsplagg og gir god varme vs vekt. Les mer

Velg farge
Blå: Medieval Blue Blå: Medieval Blue
1 799,-
Velg størrelse:
 • Sporty lettvekts dunvest til helårsbruk enten alene eller som ekstra isolasjon under annen jakke. Vesten har smale skrå paneler, glidelåslukning, halvhøy krage, skjulte innstikklommer med glidelås i front, friskt fôr og en innerlomme. Vevet logobadge på brystet og tricolore opphengshempe i nakken. Lightweight vesten er fylt med 90/10 andedun og har en dunspenst på 650 cuin. Dette gjør den til et meget lett isolasjonsplagg og gir god varme vs vekt.

  Materialer: 100% nylon ytterstoff
  Fargekode: EGG
  Artikkelnummer: 7241890

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Må ikke bløtlegges

  Må ikke vris


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.