Gå til innhold

Levering på døren! Akkurat nå! Shop online 1000,- og få FRI FRAKT!

Matera Ullfrakk

Ullfrakk i melert ullblanding . Frakken har brystlomme og to frontlommer med klaff. To innerlommer. En med med knapp, og en med glidelås. Frontlukning med knapper, og sydd krage med slag og filt under kragen. Frakken er 87 cm lang i størrelse L. Les mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black Grå: Forged Iron Grå: Forged Iron
1 999,- før 2 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-
 • Ikke på lager i Matchbutikker

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Ullfrakk i melert ullblanding . Frakken har brystlomme og to frontlommer med klaff. To innerlommer. En med med knapp, og en med glidelås. Frontlukning med knapper, og sydd krage med slag og filt under kragen. Frakken er 87 cm lang i størrelse L.

  Materialer: 50% ull, 50% polyester
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7234453

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.