Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Matera Ullfrakk

Ullfrakk i melert ullblanding . Frakken har brystlomme og to frontlommer med klaff. To innerlommer. En med med knapp, og en med glidelås. Frontlukning med knapper, og sydd krage med slag og filt under kragen. Frakken er 87 cm lang i størrelse L. Mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black Grå: Forged Iron Grå: Forged Iron
2 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Ullfrakk i melert ullblanding . Frakken har brystlomme og to frontlommer med klaff. To innerlommer. En med med knapp, og en med glidelås. Frontlukning med knapper, og sydd krage med slag og filt under kragen. Frakken er 87 cm lang i størrelse L.

  Materialer: 50% ull, 50% polyester
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7234453

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.