Gå til innhold

Levering på døren! Akkurat nå! Shop online 1000,- og få FRI FRAKT!

Mc Guill Jakke

Lun og varm vattert jakke med quiltede sømmer og fine kontrastdetaljer innvendig. Jakken har glidelåslukning i front, brystlomme og frontlommer med glidelås, innerlomme og rett avslutning i kanten nede. Normal passform Les mer

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy
1 699,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Lun og varm vattert jakke med quiltede sømmer og fine kontrastdetaljer innvendig. Jakken har glidelåslukning i front, brystlomme og frontlommer med glidelås, innerlomme og rett avslutning i kanten nede. Normal passform

  Materialer: 100% Polyester
  Fargekode: EMU
  Artikkelnummer: 7244220

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Ikke bruk tøymykner.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.