Gå til innhold

Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Newport Quiltet Jakke

Vattert lett fritidsjakke med quiltede detaljer. Jakken har dobbel frontlomme, en brystlomme og en innerlomme. Myk ribb på innsiden av kragen og regulerbar mansjett. Lengde 72 cm i størrelse L.  Les mer

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy
1 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Vattert lett fritidsjakke med quiltede detaljer. Jakken har dobbel frontlomme, en brystlomme og en innerlomme. Myk ribb på innsiden av kragen og regulerbar mansjett. Lengde 72 cm i størrelse L. 

  Materialer: 100Polyester
  Fargekode: EMU
  Artikkelnummer: 7236652

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1500,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.