Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Newport Quiltet Jakke

Vattert lett fritidsjakke med quiltede detaljer. Jakken har dobbel frontlomme, en brystlomme og en innerlomme. Myk ribb på innsiden av kragen og regulerbar mansjett. Lengde 72 cm i størrelse L.  Mer

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy
449,- før 1 499,-
Velg størrelse:
 • Vattert lett fritidsjakke med quiltede detaljer. Jakken har dobbel frontlomme, en brystlomme og en innerlomme. Myk ribb på innsiden av kragen og regulerbar mansjett. Lengde 72 cm i størrelse L. 

  Materialer: 100Polyester
  Fargekode: EMU
  Artikkelnummer: 7236652

  Skånsom maskinvask / Finvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.