Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Ombre Parkas

Komfortabel parkas med god isolering. Jakken er vannavstøtende med tapede sømmer og justerbar hette med mykt teddyfor. Lukkes i front med både glidelås og knapper. Ribbestrikket mansjett skjult i ermet. Jakken har utenpå sydde frontlommer med klaff pg knepping. To lommer på bryst med vanntette glidelåser og ton i ton refleks rundt. Logo på lomme venstre arm, og refleks detalj på hette. Quiltet fôr i kontrastfarge. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Svart: Caviar Svart: Caviar Blå: Insignia Blue Blå: Insignia Blue Grønn: Forest Night Grønn: Forest Night
1 999,- før 2 999,-
Velg størrelse:
 • Komfortabel parkas med god isolering. Jakken er vannavstøtende med tapede sømmer og justerbar hette med mykt teddyfor. Lukkes i front med både glidelås og knapper. Ribbestrikket mansjett skjult i ermet. Jakken har utenpå sydde frontlommer med klaff pg knepping. To lommer på bryst med vanntette glidelåser og ton i ton refleks rundt. Logo på lomme venstre arm, og refleks detalj på hette. Quiltet fôr i kontrastfarge. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: C25
  Artikkelnummer: 7234129

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.