Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk.

 

 

Osborne Jakke

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy Grønn: Grape Leaf Grønn: Grape Leaf
1 199,- før 1 699,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Tykk vattert boblejakke med ytterstoff i matt finish og med små detaljer i kontrastfarge. Jakken har høy krage med avtagbar hette og gode frontlommer med mykt fôr og glidelås. Èn god innerlomme. Jakken har elastikk med regulering nederst på ermene, og elastisk snøring med stopper i kanten nederst. Normal passform. Les mer

 • Mer info

  Tykk vattert boblejakke med ytterstoff i matt finish og med små detaljer i kontrastfarge. Jakken har høy krage med avtagbar hette og gode frontlommer med mykt fôr og glidelås. Èn god innerlomme. Jakken har elastikk med regulering nederst på ermene, og elastisk snøring med stopper i kanten nederst. Normal passform.

  Materialer: 100% Polyamid
  Fargekode: EMU
  Artikkelnummer: 7247783

  Vask og vedlikehold

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Ikke bruk tøymykner.

  Frakt og retur

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

  Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.