Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT

Osborne Jakke

Tykk vattert boblejakke med ytterstoff i matt finish og med små detaljer i kontrastfarge. Jakken har høy krage med avtagbar hette og gode frontlommer med mykt fôr og glidelås. Èn god innerlomme. Jakken har elastikk med regulering nederst på ermene, og elastisk snøring med stopper i kanten nederst. Normal passform. Les mer

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy Grå: Black Ink Grå: Black Ink
509,- før 1 699,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Tykk vattert boblejakke med ytterstoff i matt finish og med små detaljer i kontrastfarge. Jakken har høy krage med avtagbar hette og gode frontlommer med mykt fôr og glidelås. Èn god innerlomme. Jakken har elastikk med regulering nederst på ermene, og elastisk snøring med stopper i kanten nederst. Normal passform.

  Materialer: 100% Polyamid
  Fargekode: I7S
  Artikkelnummer: 7244222

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Må ikke bløtlegges

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Ikke bruk tøymykner.

  Tørketromles på svak varme i ca 4 timer med 3-4 tennisballer, rist underveis

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.