Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

 Fri frakt hele helgen! Få pakken levert gratis hjem på døren.

Quebec Jakke

Klassisk vattert jakke med elastikk nede og glidelåslukning i front. Jakken har krage med innvendig rib, to skrå frontlommer og vertikal brystlomme med glidelås. Bærestykke bak. Logobadge på venstre erm. Innvendig har jakken en lomme med glidelås og en med trykknapp. Ledig passform. Les mer

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy
449,- før 1 499,-
Velg størrelse:

Fri frakt på alle online bestillinger

Levering på døren

30 dager returrett

 • Klassisk vattert jakke med elastikk nede og glidelåslukning i front. Jakken har krage med innvendig rib, to skrå frontlommer og vertikal brystlomme med glidelås. Bærestykke bak. Logobadge på venstre erm. Innvendig har jakken en lomme med glidelås og en med trykknapp. Ledig passform.

  Materialer: 100% Polyester
  Fargekode: EMU
  Artikkelnummer: 7244230

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes separat

  Må ikke bløtlegges

  Må ikke vris

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Ikke bruk tøymykner.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.