Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Få fri frakt når du handler over 600,-

 

 

 

Quebec Jakke

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy
449,- før 1 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Klassisk vattert jakke med elastikk nede og glidelåslukning i front. Jakken har krage med innvendig rib, to skrå frontlommer og vertikal brystlomme med glidelås. Bærestykke bak. Logobadge på venstre erm. Innvendig har jakken en lomme med glidelås og en med trykknapp. Ledig passform. Les mer

 • Klassisk vattert jakke med elastikk nede og glidelåslukning i front. Jakken har krage med innvendig rib, to skrå frontlommer og vertikal brystlomme med glidelås. Bærestykke bak. Logobadge på venstre erm. Innvendig har jakken en lomme med glidelås og en med trykknapp. Ledig passform.

  Materialer: 100% Polyester
  Fargekode: EMU
  Artikkelnummer: 7244230

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes separat

  Må ikke bløtlegges

  Må ikke vris

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Ikke bruk tøymykner.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

  Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.