Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Akkurat nå: gratis hjemlevering på alle ordre

Rivoli jakke

Velg farge
Grønn: Scarab Grønn: Scarab Blå: Navy Blazer Blå: Navy Blazer
1 199,- før 1 699,-
Velg størrelse:

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Jakke med lett vattering i lett vannavstøtende coatet stretchstoff. Jakken har elastiske vrangborder med strikket struktur på ermet og nederst, halvhøy krage med ribbestrikket elastikk på innsiden, vertikale glidelåslommer, vertikal brystlomme med glidelås og liten logo badge på ermet. Jakken har uvattert ermfôr og normal passform. Les mer

 • Jakke med lett vattering i lett vannavstøtende coatet stretchstoff. Jakken har elastiske vrangborder med strikket struktur på ermet og nederst, halvhøy krage med ribbestrikket elastikk på innsiden, vertikale glidelåslommer, vertikal brystlomme med glidelås og liten logo badge på ermet. Jakken har uvattert ermfôr og normal passform.

  Materialer: 86% Nylon, 14% Elastan
  Fargekode: EM1
  Artikkelnummer: 7246252

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.