Gå til innhold

Roma Ullfrakk

Klassisk frakk i behagelig ullblanding med smale slag. Frakken er helfôret, lukkes med tre knapper, har splitt bak, to skrå frontlommer og en praktisk innerlommer. Lengde til midt på låret. Mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black Brun: Plaza Taupe Brun: Plaza Taupe
1 499,- før 1 999,-
Velg størrelse:
 • Klassisk frakk i behagelig ullblanding med smale slag. Frakken er helfôret, lukkes med tre knapper, har splitt bak, to skrå frontlommer og en praktisk innerlommer. Lengde til midt på låret.

  Materialer: 60% polyester, 40% ull
  Fargekode: I4Y
  Artikkelnummer: 7239743

  Tåler ikke vask.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.