Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Sail Jakke

Komfortabel jakke i myk og lett kvalitet. Glidelås med kontrastdetalj i front. Modellen har lekker avforing i kontrastfarge, ventilasjon under armene og Integrert hette i kragen. 2 praktiske ytterlommer med glidelås, og 2 innerlommer. Normal passform. Modellen er 184 cm og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
1 999,-
Velg størrelse:
Utsolgt i nettbutikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Komfortabel jakke i myk og lett kvalitet. Glidelås med kontrastdetalj i front. Modellen har lekker avforing i kontrastfarge, ventilasjon under armene og Integrert hette i kragen. 2 praktiske ytterlommer med glidelås, og 2 innerlommer. Normal passform. Modellen er 184 cm og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7232306

  Skånsom maskinvask / Finvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.