Gå til innhold
Alle bukser -200,- i rabatt! Gjelder ord. varer
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Sardinia Frakk

Lett og komfortabel frakk med integrert hette i kragen og skjult mansjett i ermet. Frakken har glidelåslukning og knapper på stolpen foran, to gode stikklommer med mykt for, vertikal brystlomme med glidelås og to innerlommer. Normal passform og lengde til midt på låret. Jakken er lett vannavstøtende. Mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
2 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Lett og komfortabel frakk med integrert hette i kragen og skjult mansjett i ermet. Frakken har glidelåslukning og knapper på stolpen foran, to gode stikklommer med mykt for, vertikal brystlomme med glidelås og to innerlommer. Normal passform og lengde til midt på låret. Jakken er lett vannavstøtende.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7236978

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.