Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Saxon Jakke

Vattert jakke i bomull med PU coating. Stoffet er belagt og gir et maskulint uttrykk. Jakken har krage med cord på innsiden, og regulerbar lukning bak. Klassisk passform med glidelås og knappestolpe i front. Tre gode ytterlommer. Liten logo på venstre arm. Mer

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy
1 499,-
Velg størrelse:
 • Vattert jakke i bomull med PU coating. Stoffet er belagt og gir et maskulint uttrykk. Jakken har krage med cord på innsiden, og regulerbar lukning bak. Klassisk passform med glidelås og knappestolpe i front. Tre gode ytterlommer. Liten logo på venstre arm.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EMU
  Artikkelnummer: 7234745

  Skånsom maskinvask / Finvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.