Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Schiphol jakke

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy
1 079,- før 1 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Lett jakke med front og bakstykke med lett vattering og smale tuneller, og ermer og hette i lett polyester med fôr. Jakken har mange friske detaljer som kontrastbånd langs hettekanten, elastisk kant nederst og myk rib på ermet. To glidelåslommer i front og to innerlommer. Liten badge på venstre erm. Les mer

 • Lett jakke med front og bakstykke med lett vattering og smale tuneller, og ermer og hette i lett polyester med fôr. Jakken har mange friske detaljer som kontrastbånd langs hettekanten, elastisk kant nederst og myk rib på ermet. To glidelåslommer i front og to innerlommer. Liten badge på venstre erm.

  Materialer: Jakken har 100% polyamid i front og bakstykke, og polyester i hette og ermer.
  Fargekode: EMU
  Artikkelnummer: 7246329

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Strykes i fasong på lav varme

  Vaskes med tilsvarende farger.

  100% Polyamid

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.