Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Stream Jakke

Vannavstøtende og vindtett jakke med lett vattering og normal passform. 2 stikklommer med knapp utenpå og 2 innerlommer. En med glidelås og hodetelefonutgang, og en innelomme med knapp. Myk elastisk ribb på krage og nederst på arm. Logo på venstre arm. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain (Utsolgt)
1 999,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Vannavstøtende og vindtett jakke med lett vattering og normal passform. 2 stikklommer med knapp utenpå og 2 innerlommer. En med glidelås og hodetelefonutgang, og en innelomme med knapp. Myk elastisk ribb på krage og nederst på arm. Logo på venstre arm. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 71% nylon, 29% poyester
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7232305

  Skånsom maskinvask / Finvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.