Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 30 dagers returrett

Torino Jakke

Foret fritidsjakke i behagelig lett vannavstøtende stoff med integrert hette i kragen, glidelåslukning og skjult knappestolpe i front. Jakken har mange detaljer som skulderklaffer, frontlommer med kneppet klaff, stikklommer med magnetlukning, regulerbar mansjett, snøring i livet og liten sort metalllogo på venstre erm. To innerlommer og normal passform Les mer

Velg farge
Blå: Navy Blazer Blå: Navy Blazer
1 199,- før 1 699,-
Velg størrelse:
 • Foret fritidsjakke i behagelig lett vannavstøtende stoff med integrert hette i kragen, glidelåslukning og skjult knappestolpe i front. Jakken har mange detaljer som skulderklaffer, frontlommer med kneppet klaff, stikklommer med magnetlukning, regulerbar mansjett, snøring i livet og liten sort metalllogo på venstre erm. To innerlommer og normal passform

  Materialer: 100% Polyester
  Fargekode: EM1
  Artikkelnummer: 7242196

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.