Gå til innhold

Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Toronto Dunjakke

Lett og behagelig dunjakke med 90% dun og 10% fjær. Jakken i rødt er ensfarget med kontrasfarget fôr, og blå variant har ett diskret hundtannsprint i blåtoner og mørkblått fôr. Jakken har glidelåslukning, frontlommer og brystlomme med glidelås, to innerlommer, elastikk kant på hetten, ermene og i kanten nederst. Skrå tunneler på skuldrene. Normal passform. Les mer

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy Rød: Pompeian Red Rød: Pompeian Red
749,- før 1 499,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Lett og behagelig dunjakke med 90% dun og 10% fjær. Jakken i rødt er ensfarget med kontrasfarget fôr, og blå variant har ett diskret hundtannsprint i blåtoner og mørkblått fôr. Jakken har glidelåslukning, frontlommer og brystlomme med glidelås, to innerlommer, elastikk kant på hetten, ermene og i kanten nederst. Skrå tunneler på skuldrene. Normal passform.

  Materialer: 100% polyester ytterstoff
  Fargekode: EMU
  Artikkelnummer: 7239461

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1500,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.