Gå til innhold

Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT!

Toronto Dunjakke

Lett og behagelig dunjakke med 90% dun og 10% fjær. Jakken i rødt er ensfarget med kontrasfarget fôr, og blå variant har ett diskret hundtannsprint i blåtoner og mørkblått fôr. Jakken har glidelåslukning, frontlommer og brystlomme med glidelås, to innerlommer, elastikk kant på hetten, ermene og i kanten nederst. Skrå tunneler på skuldrene. Normal passform. Les mer

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy Rød: Pompeian Red Rød: Pompeian Red
449,- før 1 499,-
Velg størrelse:
 • Lett og behagelig dunjakke med 90% dun og 10% fjær. Jakken i rødt er ensfarget med kontrasfarget fôr, og blå variant har ett diskret hundtannsprint i blåtoner og mørkblått fôr. Jakken har glidelåslukning, frontlommer og brystlomme med glidelås, to innerlommer, elastikk kant på hetten, ermene og i kanten nederst. Skrå tunneler på skuldrene. Normal passform.

  Materialer: 100% polyester ytterstoff
  Fargekode: EMU
  Artikkelnummer: 7239461

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.