Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

2-pk Printed Boxer

Redford 2-pack boxere. Komfortabel boxer i behagelig bomullskvalitet med print. Boxeren har elastikk i livet med logo og god passform. Mer

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy Rød: Cabernet Rød: Cabernet
224,- før 299,-
Velg størrelse:
 • Redford 2-pack boxere. Komfortabel boxer i behagelig bomullskvalitet med print. Boxeren har elastikk i livet med logo og god passform.

  Materialer: 95% Bomull, 5% elastan
  Fargekode: EMU
  Artikkelnummer: 7234701

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.