Gå til innhold

Juels 3-pack Sokker

3-pack sokker i myk og behagelig bomullsblanding i forskjellige mønster. Sokkene kommer i en fin gaveeske og har brodert logo øverst. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
299,-
Velg størrelse:
 • 3-pack sokker i myk og behagelig bomullsblanding i forskjellige mønster. Sokkene kommer i en fin gaveeske og har brodert logo øverst.

  Materialer: 77% bomull, 21% polyamide, 2% elastan
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7240553

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.