Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Justin Pyjamas

Komfortabelt pysjamassett i myk bomull. T-skjorten er i jersey med kort erm, rund hals og med ett lite logo print på venstre bryst. Pyjamasbuksen i hundetannsmønstret flannel har elastikk i livet, stikklommer i sidene og en ledig elastikk nederst i beina. Ledig passform. Pyjamassettet kommer i en lekker gaveeske. Mer

Velg farge
Grå: Gray Pinstripe Grå: Gray Pinstripe
499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Komfortabelt pysjamassett i myk bomull. T-skjorten er i jersey med kort erm, rund hals og med ett lite logo print på venstre bryst. Pyjamasbuksen i hundetannsmønstret flannel har elastikk i livet, stikklommer i sidene og en ledig elastikk nederst i beina. Ledig passform. Pyjamassettet kommer i en lekker gaveeske.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: IFN
  Artikkelnummer: 7235501

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes hengende. ​​​​​Bruk et tørkestativ eller lignende

  Vaskes på vrangen

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.