Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Kylian Pyjamas

Pysjamas sett i en myk børstet bomullskvalitet. T-skjorten er ledig i passformen og har ett lite logoprint på venstre side av brystet. Pyjamasbuksen har elastikk og snøring i livet, stikkklommer i sidene, rette ben og liten printet logo ved venstre lomme. Pyjamassettet kommer i lekker gaveeske. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain (Utsolgt)
499,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Tilgjengelig i butikk

 • Pysjamas sett i en myk børstet bomullskvalitet. T-skjorten er ledig i passformen og har ett lite logoprint på venstre side av brystet. Pyjamasbuksen har elastikk og snøring i livet, stikkklommer i sidene, rette ben og liten printet logo ved venstre lomme. Pyjamassettet kommer i lekker gaveeske.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7235502

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes hengende. ​​​​​Bruk et tørkestativ eller lignende

  Vaskes på vrangen

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.