Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Boston Cargoshorts

Cargoshorts med ledig passform i behagelig vasket bomullstwill med stretch. Shortsen har lommer med klaff og knapp på sidene og bak, stikklommer foran. Knapp og glidelåslukning foran. Lengde til ca midt på låret. Mer

Velg farge
Brun: APJ Brun: APJ
299,- før 599,-
Velg størrelse:
 • Cargoshorts med ledig passform i behagelig vasket bomullstwill med stretch. Shortsen har lommer med klaff og knapp på sidene og bak, stikklommer foran. Knapp og glidelåslukning foran. Lengde til ca midt på låret.

  Materialer: 97% Bomull, 3% Spandex
  Fargekode: APJ
  Artikkelnummer: 7237947

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.