Gå til innhold

Concord Shorts

Knelang shorts i diskret rutet bomull. Shortsen har oppbrett på ben med hempe og knapp,  cargolommer og baklommer med klaff og knepping, samt stikklommer foran. Normal passform. Mer

Velg farge
Blå: Navy Blazer Blå: Navy Blazer
449,- før 599,-
Velg størrelse:
 • Knelang shorts i diskret rutet bomull. Shortsen har oppbrett på ben med hempe og knapp,  cargolommer og baklommer med klaff og knepping, samt stikklommer foran. Normal passform.

  Materialer: 100% Bomull
  Fargekode: EM1
  Artikkelnummer: 7237836

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.